Konfigurera OWA på en iPhone eller iPad

OWA-mobilappen har samma funktioner för e-post, kalender och kontakter som Outlook Web App i webbläsaren, men har dessutom extrafunktioner som bara fungerar om appen integreras med mobilenheten, bland annat:

• Mötespåminnelser som visas även om appen är stängd.
  • Röstaktiverade åtgärder, som att schemalägga ett möte eller skicka ett e-postmeddelande.
  • Synkronisering av kontakter så att OWA-kontakter identifieras av iPhone-funktionen för nummerpresentation.

Du kan även konfigurera Office 365 via den inbyggda e-postappen i iOS (mer information).

Så här konfigurerar du Office 365 i OWA på en iOS-enhet

1. Installera OWA för iPhone eller iPad och starta det sedan.

Installation av OWA på iOS-enheter kräver minst en iPhone 4S/iPad 2 med iOS 6 eller senare.

2. Om det är första gången du använder OWA klickar du på Fortsätt.
  3. Ange följande information:
    • E-postadress – Din e-postadress.
    • Lösenord – Ditt lösenord.
  4. Klicka på Logga in.

Så där! OWA konfigurerar automatiskt inställningarna för ditt konto och visar en kort självstudie med information om hur du använder de olika funktionerna. Nu har du det du behöver för att hantera all digital kommunikation.

Om dina inställningar för automatisk upptäckt inte fungerar kan du konfigurera kontot manuellt i avsnittet Avancerade inställningarden här sidan.