Konfigurera mitt SSL-certifikat till att fungera med brandvägg för webbapplikationer (WAF)

Om du har någon av följande webbsäkerhetsplaner: Express, Deluxe eller Komplett, erbjuder vi HTTPS-support för din webbplats som del av din brandvägg för webbapplikationer (WAF). Du kan även använda ett eget certifikat (EV, OV eller Wildcard) utöver det som erbjuds genom några enkla steg.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på HTTPS/SSL.
    HTTPS/SSL
  3. Klicka på Ladda upp certifikat.
    Ladda upp certifikat
  4. Överför en kopia av dina privata nyckel- (.key) och certifikatfiler (.crt).
    CSR och privat nyckel
  5. Klicka på Spara

När du har sparat ditt certifikat kan det dröja upp till 10 minuter innan SSL aktiveras i brandväggen för webbapplikationer (WAF).