Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Konfigurera mitt konto för återförsäljarvärdtjänster

När du har köpt en värdplan för återförsäljare måste du konfigurera den innan du kan konfigurera den för dina kunder.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Värdtjänster för webbhotell.
  3. Klicka på Konfigurera bredvid det värdkonto du vill använda för återförsäljare.
  4. Välj den domän du vill använda från ditt konto eller ange en manuellt och klicka på Nästa.
  5. Välj ett datacenter som ligger nära dina kunder och klicka på Nästa .
  6. Skapa ett användarnamn och lösenord för WHMCS och klicka på Slutför.

Ditt återförsäljarkonto tar några minuter att tillhandahålla. När det är klart klickar du på Gå till kontrollpanelen .

OBS! Om du konfigurerar ditt konto med ett internationaliserat domännamn måste du ange punktkodversionen av domännamnet.