Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Konfigurera mitt konto för återförsäljarvärdtjänster

När du har köpt en värdplan för återförsäljare måste du konfigurera den innan du kan konfigurera den för dina kunder.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Värdtjänster för webbhotell.
  3. Klicka på Konfigurera bredvid det värdkonto du vill använda för återförsäljare.
  4. Välj den domän du vill använda från ditt konto eller ange en manuellt och klicka på Nästa.
  5. Välj ett datacenter som ligger nära dina kunder och klicka på Nästa .
  6. Skapa ett användarnamn och lösenord för WHMCS och klicka på Slutför.

Ditt återförsäljarkonto tar några minuter att tillhandahålla. När det är klart klickar du på Gå till kontrollpanelen .

OBS! Om du konfigurerar ditt konto med ett internationaliserat domännamn måste du ange punktkodversionen av domännamnet.