Konfigurera mitt konto

När du har köpt Webbplatssäkerhet kan du använda det för att skanna din webbplats efter eventuella sårbarheter eller intrång. Instruktionerna kan även användas för att konfigurera basplanen för webbplatssäkerhet.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Under Webbplatssäkerhet och säkerhetskopiering, bredvid det webbplatssäkerhetskonto du vill konfigurera väljer du Konfigurera.
  3. Välj eller skriv in domännamnet som du vill skydda och välj Nästa.

Det är allt! Ditt webbplatssäkerhetskonto konfigureras och visar ett meddelande som anger att din domän har lagts till.