Konfigurera mitt konto

Om du redan har köpt Webbsäkerhet kan du använda det för att skanna din webbplats efter eventuella sårbarheter eller intrång.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Konfigurera.
  3. Välj eller ange domännamnet som du vill använda och klicka sedan på Kom igång med webbsäkerhet.

Nästa steg

Nästa steg beror på följande:

• Om du har Bas, Deluxe, Express eller Komplett och du i nuläget har skadlig programvara på din webbplats bör du begära borttagning av skadlig programvara.
  • Om DNS för din webbplats lagras någon annanstans och du har Deluxe, Express eller Komplett måste du manuellt konfigurera din brandvägg för webbapplikationer (WAF).