Konfigurera mitt e-postkonto med POP-inställningar

Du kan använda POP (Post Office Protocol) för att konfigurera ditt e-postkonto på de flesta e-postklienter. POP har vissa begränsningar och du kan ibland få svårt att få åtkomst till din e-post om du använder flera enheter. Information om skillnaderna mellan IMAP och POP och se vilka kontoinställningstyper du har.

1. Öppna E-postkonfigurationscentret och logga in på ditt Workspace-konto. (Läs mer om E-postkonfigurationscentret.)
  2. Leta reda på dina inställningar i avsnittet Inställningar för e-postserver. Låt avsnittet vara öppet, eftersom du kommer behöva informationen för Ingående server (POP) och Utgående server (SMTP) när du slutför konfigurationen av e-postklienten.
    Hitta POP- och SMTP-inställningarna i inställningarna för e-postserver
  3. Öppna önskad e-postklient och börja skapa ett nytt konto.
  4. När du kommer till sidan för IMAP-/POP-inställningar anger du informationen för Ingående server (POP) och Utgående server (SMTP).

Server SSL-port (säker) Standardport
    pop.secureserver.net 995 110
    smtpout.secureserver.net 993 143
  5. Din e-postklient kan kräva lösenordsautentisering för din utgående e-postserver. I så fall anger du e-postadress och lösenord för din Workspace Email i inställningsområdet.
  6. När ditt e-postkonto är på plats i e-postklienten kan du skicka ett testmeddelande till din Workspace-webbmejl och svara på det. (Vill du ha specifika anvisningar för din e-postklient? Du hittar det i avsnittet Mer information.)

Nästa steg

Mer information

OBS! Som hjälp för våra kunder ger vi information om hur vissa produkter från andra företag används, men vi varken rekommenderar eller stöder sådana produkter. Vi tar inte heller något ansvar för dessa produkters funktioner och pålitlighet.