Konfigurera mina användarkonton

Konfigurera ditt grupp Calendar-konto och bjuda in dina användare att aktivera sina konton.

Skapa en Calendar

1. Logga in på ditt Workspace-e-postmeddelande . (Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på knappen Visa kalender högst upp på sidan.
  3. Klicka på knappen "Skapa".
  4. Ange din e-postadress och ditt lösenord (du måste även bekräfta lösenordet ).
  5. Klicka på Skapa . Vi skickar en länk via e-post för att aktivera Calendar-kontot till den angivna e-postadressen (det kan ta upp till 24 timmar innan du får e-postmeddelandet).
  6. Upprepa processen för att skapa och dela ytterligare kalendrar med dina användare.

Aktivera ett Calendar-konto

1. Öppna e-postmeddelandet ”Kalenderkontoaktivering”.
  2. Klicka på Aktivera .
  3. Granska Calendar användaravtal och klicka på Acceptera .
  4. Ange ditt förnamn och efternamn , din tidszon och skapa ditt lösenord (du måste även bekräfta lösenordet ).
  5. Klicka på Acceptera .

Nästa steg

Vi rekommenderar att du loggar inloggningssidan för Kalender . Du kan även komma åt din kalender via fliken Kalender för Workspace Webbmejl .