Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Konfigurera min webbplatsvårdstjänst (Hemsidor + Marknadsföring)

Så här konfigurerar du en plan för webbplatsvård för ditt konto för Hemsidor + Marknadsföring. Du måste göra det först (det är snabbt) innan du begär en uppdatering för din webbplats.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Webbplatser och välj knappen Hantera bredvid din webbplats.
  3. Gå till kontrollpanelen och välj Webbplats > Begäran .
    välj förfrågningar
  4. Lägg till informationen i formuläret och välj sedan Skicka .
    lägg till din webbplats och kontaktinformation i formuläret
  5. Du ser en bekräftelseskärm och kan omedelbart begära en uppdatering av din webbplats. (Om din webbplats fortfarande byggs kommer den att meddela dig.)