Konfigurera min webbplatsövervakning

Webbplatssäkerhet erbjuder flera olika webbplatsövervakare som meddelar dig via e-post om något ser fel ut på din webbplats. När du konfigurerar din Webbplatssäkerhet vill du granska och konfigurera Övervakningstyperna för att få ut det mesta av din webbplatsskydd.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Under Webbplatssäkerhet och säkerhetskopior väljer du Hantera bredvid det webbplatssäkerhetskonto du vill hantera.
  3. Gå till navigeringsmenyn och välj Inställningar .
  4. Välj vilka skärmar du vill ha och hur ofta du vill att de ska skanna din webbplats. För frekvens kan du välja Dagligen eller Var 12: e timme . Det går inte att inaktivera skadlig programvara + Svartlista. DNS- , SSL- och Uptime- övervakning kan aktiveras eller inaktiveras.
    Övervakningstyper

Varje bildskärm skyddar din webbplats på olika sätt.

Övervaka Beskrivning
Övervakning av skadlig programvara Med övervakning av skadlig programvara identifieras webbplatsavvikelser, nätfiskeförsök, bakdörrar med mera på din webbplats. Vi meddelar dig om något händer med din webbplats.
Övervakning av svartlista Det finns ett antal svartlistningsmyndigheter som övervakar efter försök med skadlig kod, SPAM och nätfiske. Vår övervakning kontrollerar automatiskt API: er för svartlistor och ser till att du vet när din webbplats är svartlistad av: Sucuri, Google, Norton, AVG, Phish Tank, McAfee SiteAdvisor med flera.
DNS-övervakning Detta övervakar IP-adressen för din webbplats, namnservrar och MX-poster. Det är ovanligt att denna information ändras, men om den gör det meddelar vi dig.
SSL-övervakning Ett SSL (Secure Sockets Layer) är ett certifikat på webbplatsen som tillåter kryptering av information mellan klienten och servern. Om din webbplats använder ett SSL-certifikat är det viktigt att känna till certifikatets status för att skydda din kunds information. Det är ovanligt att ditt SSL-certifikat ändras, men om det görs kommer du att få ett meddelande.
Upptid Vi meddelar dig om din webbplats svarar med ett fel eller en timeout.