Konfigurera min onlinelagring

När du har köpt onlinelagring konfigurerar du ditt konto och anger inställningar, t.ex. om du vill koppla din onlinelagring till ditt e-postkonto. När konfigurationen är klar kan det ta upp till 30 minuter innan ditt Online Storage-konto blir aktivt.

När du har konfigurerat ditt konto kan du börja använda din onlinelagring. För information om hur du loggar in på ditt Online Storage-konto, seKomma åt ditt Onlinelagringskonto .

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Klicka på Hantera alla bredvid Workspace Email.
  3. Klicka på Visa filer .
  4. Klicka på Skapa (eller Lägg till en nu ).
  5. Fyll i formuläret Skapa ett nytt konto:

OBS! Om du inte har lagt till ett Online Storage-konto klickar du på Lägg till nu .

• E-postadress - Välj den e-postadress du vill koppla till ditt onlinelagringskonto. Detta är ditt användarnamn.
    • Lösenord och Bekräfta lösenord - Ange det lösenord du vill använda.
    • Välj plan - Välj den onlinelagringsplan du vill använda.
    Skapa kontomodal
  6. Klicka på Skapa . När konfigurationen är klar kan det ta 30 minuter att aktivera ditt konto.