Konfigurera min kalender

Du kan visa en offentlig kalender på din webbplats om du vet kalenderns iCalendar-adress (iCal). Dataformatet iCal stöds av de flesta kalenderleverantörer, men hur du hittar adressen varierar mellan olika leverantörer.

Kalenderleverantör Så här hittar du iCal-länken
Google Dela min Google-kalender
Office 365/Outlook Dela min Office 365/Outlook-kalender
Yahoo Dela min Yahoo-kalender

OBS! När du delar en offentlig kalender visas automatiskt alla uppdateringar i kalendern på din webbplats. Men om du vill ändra kalenderns innehåll måste du logga in hos din kalenderleverantör.