Konfigurera min Generation 4-server

Så här konfigurerar du din Generation 4-server med servernamn och övrig administrativ information.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter och sedan på Hantera bredvid den server som du vill använda.
  3. Ange ett namn för din server i fältet Servernamn.
  4. Välj operativsystem och plats för datacenter (om tillämpligt) och klicka sedan på Nästa.
  5. Fyll i följande fält och klicka sedan på Slutför.
    Fält Beskrivning
    Admin-användarnamn Ange ett användarnamn för att logga in på din server.

Användarnamn får bara innehålla gemener, det ska bestå av 5–12 tecken och det får inte vara ett reserverat ord.

‌‌Lösenord & Bekräfta lösenord Ange ett lösenord för att logga in på servern.