Gen 3 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Konfigurera min Gen 3-server

Du har redan köpt en server, och nu måste du konfigurera den. Det innebär bland annat att du måste ange ett användarnamn och lösenord.

OBS! De här stegen gäller för våra Gen 3-servrar. Stegen för att konfigurera din Generation 4-server är lite annorlunda.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Servrar.
  3. Klicka på Hantera vid den server du vill använda.
  4. I avsnittet för önskad server klickar du på Konfigurera.
  5. Fyll i följande fält, och klicka sedan på Skapa:
    FältVad ska man göra...
    ServernamnAnge ett namn för servern.
    AnvändarnamnAnge det användarnamn som ska användas för att logga in på servern.
    Lösenord &
    Bekräfta lösenord
    Ange det lösenord som ska användas för att logga in på servern.
    Region för datacenter[Kommer snart] Välj den plats där du vill skapa servern.
    SystemavbildningVälj det operativsystem du vill använda.
    KontrollpanelVälj den kontrollpanel du vill använda.1
    Importera dina webbplatserVälj de cPanel-konton med delade värdtjänster som du vill importera (mer information).

1 Alla kontrollpaneler är inte tillgängliga för alla systemavbildningar/operativsystem. Du kan till exempel inte välja cPanel om du vill använda Fedora på din virtuella privata server (VPS). Om du vill använda kontrollpanelen måste du välja en kompatibel systemavbildning/ett kompatibelt operativsystem.