Konfigurera min e-post på Outlook 2013

När du konfigurerat ditt Workspace Email-konto kan du konfigurera din e-postadress på Outlook 2013. Sedan kan du skicka och ta emot e-post för företag på din Windows-dator med Outlook.

Microsoft tillhandahåller inte längre support för nya installationer av Outlook 2013 (Windows) och Outlook 2011 (Mac). Se Microsofts supportsida för mer information.

1. Öppna Outlook 2013, klicka på Fil och sedan + Lägg till konto.
  2. På sidan Automatisk kontokonfiguration kontrollerar du att E-postkonto är markerat. Klicka på nästa
  3. Ange dina kontouppgifter i fälten som visas.
    Fält Vad man ska ange...
    Ditt namn Det namn som du vill visa som ditt avsändarnamn.
    E-postadress Din Workspace Email-kontoadress.
    Lösenord Ditt Workspace Email-kontolösenord.
    Ange lösenordet på nytt Lösenordet för ditt e-postkonto.
  4. Klicka på Nästa, Outlook kommer att använda Automatisk kontokonfiguration för att hitta dina kontoserveruppgifter och konfigurera kontot. Bockmärken kommer att visas bredvid varje rad allt eftersom, och sedan får du ett meddelande om att kontot har konfigurerats.
    Meddelande om lyckad kontokonfiguration

OBS! Om verktyget Automatiskt kontokonfiguration inte kan lägga till ditt konto kan du vara tvungen att konfigurera det manuellt.

5. Klicka på Slutför.
  6. Bekräfta att e-posten fungerar genom att skicka ett testmeddelande från din Workspace-webbmejl och svara på det från Outlook 2013.