Konfigurera min e-post på Outlook 2010

Den här artikeln gäller bara för Workspace Email. Klicka här för anvisningar för Office 365 Outlook 2010.

Du kan konfigurera din Workspace Email i Microsoft® Outlook 2010. Vi rekommenderar att du använder Konfigurationsverktyget för Outlook för att konfigurera din e-post automatiskt i Outlook 2010. Om du vill konfigurera din e-post på egen hand följer du de här anvisningarna.

Du måste först aktivera Enkel Outlook-konfigurering på ditt Workspace-konto. Det skapar en post för automatisk identifiering som gör konfigurationen enklare. Läs mer om Enkel Outlook-konfiguration.

Varning: Verktyget Enkel Outlook-konfiguration fungerar bara om din domän är registrerad på samma GoDaddy-konto med GoDaddy-namnservrar. Om din domän är registrerad någon annanstans går du till:
  1. Logga in på ditt Workspace Email-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp att logga in?)
  2. Klicka på menyn Verktyg i ditt Workspace-konto.
  3. Välj E-postkonfigurationscentret.
  4. Om du har konfigurerat en e-postadress för flera domäner så väljer du den domän du vill använda i listan Domän.
  5. Under Enkel Outlook-konfigurering klickar du på reglaget Av/På och kontrollerar att det är inställt som .

Du kan nu konfigurera din Workspace Email i Outlook 2010.

1. Öppna Outlook 2010.
  2. Om det är första gången du öppnat Outlook 2010 så kommer du se en välkomstskärm.
    1. Klicka på Nästa.
      Outlook 2010-välkomstskärm, klicka på Nästa
    2. Välj Ja och klicka på Nästa.
      Välj Ja, klicka på Nästa.
  3. Om du redan konfigurerat en e-postadress för Outlook 2010 så kommer du se inkorgsskärmen.
    1. Klicka på Fil.
      Klicka på Fil
    2. Klicka på Lägg till konto.
      Klicka på Lägg till konto
  4. Se till att E-postkonto är markerat och ange uppgifterna för din Workspace Email.
    Fält Vad du ska ange
    Ditt namn Namnet du vill ska visas som Från i dina e-postmeddelanden
    E-postadress Din Workspace Email-adress
    Lösenord Ditt Workspace Email-lösenord
    Upprepa lösenord Ditt Workspace Email-lösenord, igen
    Ange Workspace Email-uppgifter
  5. Klicka på Nästa.
    Klicka på Nästa.
  6. Outlook 2010 testar dina inställningar. Du kommer eventuellt att se ett popup-fönster som frågar om du vill Tillåta den här webbplatsen att konfigurera ... Välj Fråga inte för en här webbplatsen igen och klicka på Tillåt.
    Välj Fråga inte, och klicka på Tillåt
  7. När Outlook 2010 är klar med konfigurationen av ditt konto visas Grattis! Klicka på Slutför.
    Klicka på Slutför.

Det var allt! Din e-post har nu konfigurerats för Outlook 2010.

Nästa steg

• Skicka ett e-postmeddelande till din webbmejl för att se till att allt fungerar som det ska. Svara sedan på e-postmeddelandet från Outlook för att se till att inställningarna för utgående e-post är korrekta.
  • Om du får problem kan du gå till: Outlook 2010 och 2013: Felsökning av e-post

Mer information

OBS! Som hjälp för våra kunder ger vi information om hur vissa produkter från andra företag används, men vi varken rekommenderar eller stöder sådana produkter. Vi tar inte heller något ansvar för dessa produkters funktioner och pålitlighet. Varumärken och logotyper från tredje part är registrerade varumärken som tillhör sina respektive ägare. Med ensamrätt.