Konfigurera min Brandvägg för webbapplikationer (WAF) och CDN

Om du har köpt en webbplatssäkerhetsplanen Deluxe, Komplett eller Expressborttagning av skadlig programvara, behöver du slutföra några steg för att aktivera Brandvägg för webbapplikation (WAF) och Nätverk för innehållsleverans (CDN). Nätverk för innehållsleverans (CDN) fungerar automatiskt när WAF har aktiverats.

OBS! Om din domän- och din webbsäkerhetsplan finns inom samma GoDaddy-konto tar det bara några minuter att slutföra. När konfigurationen har slutförts kan du inte redigera DNS-posterna för webbplatsen som är kopplad till WAF. Om du behöver redigera posterna kontaktar du kundsupport.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Under Webbplatssäkerhet och säkerhetskopiering, bredvid det webbplatssäkerhetskonto du vill aktivera klickar du på Hantera.
  3. Klicka på Brandvägg högst upp på sidan.
  4. Klicka på Aktivera.
    Aktivera
  5. Om din domän- och webbsäkerhetsplan finns inom samma GoDaddy-konto tar konfigurationen bara några minuter att slutföra. Om din DNS lagras hos ett annat konto behöver du gå igenom några ytterligare steg.

OBS! För stunden måste du vitlista din IP-hemadress (annars kan du ha svårt att logga in på webbplatsens adminsida). Du gör det genom att klicka på menyobjektet Åtkomstkontroll högst upp och ange IP-adressen i rutan som öppnas. Klicka sedan på Vitlista till höger om rutan.

Ytterligare steg för DNS lagrad någon annanstans

1. Använd länken under Interna domäner för att se till att din webbplats laddas på rätt sätt.
    Intern domän
  2. Logga in på kontot där din DNS hanteras och konfigurera A-posten till att peka mot vår brandvägg på webbplatsen med IP-adressen som anges under IP adress för brandvägg..
  3. När A-posten har uppdaterats kommer kontrollpanelen för Webbsäkerhet uppdateras och visa att tjänsten har aktiverats. Detta kan ta upp till 24 timmar att slutföra.
  4. Om du har brandvägg på din värdtjänstserver (t.ex. CSF eller ModSecurity) rekommenderar vi att du vitlistar våra IP-adresser (listas nedan). Eftersom alla anslutningar till din värdtjänstserver kommer att gå genom vår brandvägg slipper våra IP-adresser att blockeras felaktigt om du vitlistar dem.
    • 192.88.134.0/23
    • 185.93.228.0/22
    • 2a02:fe80::/29
    • 66.248.200.0/22
    • 208.109.0.0/22

Note: If you purchased a Website Security Deluxe or Ultimate account, the content delivery network(CDN) will be enabled automatically after the IP address change is complete.