Konfigurera min Brandvägg för webbapplikationer (WAF) och CDN

Om du har köpt en webbplatssäkerhetsplanen Deluxe, Komplett eller Expressborttagning av skadlig programvara, behöver du slutföra några steg för att aktivera Brandvägg för webbapplikation (WAF) och Nätverk för innehållsleverans (CDN). Nätverk för innehållsleverans (CDN) fungerar automatiskt när WAF har aktiverats.

OBS! Om din domän- och din webbsäkerhetsplan finns inom samma GoDaddy-konto tar det bara några minuter att slutföra. När konfigurationen har slutförts kan du inte redigera DNS-posterna för webbplatsen som är kopplad till WAF. Om du behöver redigera posterna kontaktar du kundsupport.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bredvid Webbplats säkerhet och säkerhetskopior , Välj Hantera alla .
  3. För den domän du vill konfigurera WAF och CDN, välj Uppstart under Brandvägg .Uppstart
  4. Om din domän- och webbplatssäkerhetsplan finns i samma GoDaddy-konto slutförs installationen på några minuter. Om din DNS är värd för ett annat konto måste du göra några ytterligare steg.

Notera: För närvarande måste du vitlista din hem-IP-adress (annars kan du ha problem med att logga in på din webbplats Admin-sida), för att göra det klickar du helt enkelt på Åtkomstkontroll menyalternativ uppifrån och ange din IP-adress i den angivna rutan. Klicka sedan Vitlista till höger om lådan.

Ytterligare steg för DNS lagrad någon annanstans

1. Använd länken som tillhandahålls under Interna domäner för att se till att din webbplats laddas korrekt.
    Intern domän
  2. Logga in på kontot där din DNS hanteras och konfigurera A-posten till att peka mot vår brandvägg på webbplatsen med IP-adressen som anges under IP adress för brandvägg..
  3. När A-posten har uppdaterats kommer kontrollpanelen för Webbsäkerhet uppdateras och visa att tjänsten har aktiverats. Detta kan ta upp till 24 timmar att slutföra.
  4. Om du har brandvägg på din värdtjänstserver (t.ex. CSF eller ModSecurity) rekommenderar vi att du vitlistar våra IP-adresser (listas nedan). Eftersom alla anslutningar till din värdtjänstserver kommer att gå genom vår brandvägg slipper våra IP-adresser att blockeras felaktigt om du vitlistar dem.
    • 192.88.134.0/23
    • 185.93.228.0/22
    • 2a02:fe80::/29
    • 66.248.200.0/22
    • 208.109.0.0/22

Notera: Om du har köpt ett Website Security Deluxe- eller Ultimate-konto aktiveras innehållsleveransnätverket (CDN) automatiskt efter att IP-adressändringen är klar.