Konfigurera min Brandvägg för webbapplikationer (WAF) och CDN

Om du har köpt en Deluxe- eller Express-plan för Webbsäkerhet kan du behöva slutföra några steg för att konfigurera Brandvägg för webbapplikation (WAF) och Nätverk för innehållsleverans (CDN). Nätverk för innehållsleverans (CDN) fungerar automatiskt när WAF har aktiverats.

OBS! Om din domän- och din webbsäkerhetsplan finns inom samma GoDaddy-konto tar det bara några minuter att slutföra. När konfigurationen har slutförts kan du inte redigera DNS-posterna för webbplatsen som är kopplad till WAF. Om du behöver redigera posterna kontaktar du kundsupport.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Konfigurera Webbsäkerhet om du inte redan har gjort det. Klicka sedan på Konfiguration under Nästa steg.
    Inställning
  3. Klicka på Aktivera.
    Aktivera
  4. Om din domän- och webbsäkerhetsplan finns inom samma GoDaddy-konto tar konfigurationen bara några minuter att slutföra. Om din DNS lagras hos ett annat konto behöver du gå igenom några ytterligare steg.

Ytterligare steg för DNS lagrad någon annanstans

1. Om din webbplats använder en annan värdtjänst för cPanel klickar du på Starta automatisk aktivering av brandvägg. Ange ditt användarnamn och lösenord så konfigurerar vi automatiskt din DNS.
    Automatisk aktivering av brandvägg för cPanel
  2. Använd annars länken under Interna domäner för att se till att din webbplats laddas på rätt sätt.
    Intern domän
  3. Logga in på kontot där din DNS hanteras och konfigurera A-posten till att peka mot vår brandvägg på webbplatsen.
  4. När A-posten har uppdaterats kommer kontrollpanelen för Webbsäkerhet uppdateras och visa att tjänsten har aktiverats. Detta kan ta upp till 24 timmar att slutföra.
  5. Om du har brandvägg på din värdtjänstserver (t.ex. CSF eller ModSecurity) rekommenderar vi att du vitlistar våra IP-adresser (listas nedan). Eftersom alla anslutningar till din värdtjänstserver kommer att gå genom vår brandvägg slipper våra IP-adresser att blockeras felaktigt om du vitlistar dem.
    • 192.88.134.0/23
    • 185.93.228.0/22
    • 2a02:fe80::/29
    • 66.248.200.0/22

Om du har köpt kontot Webbsäkerhet Komplett aktiveras CDN (Content Delivery Network) automatiskt efter att IP-adressen har ändrats

Nästa steg

• Vi erbjuder ett kostnadsfritt SSL-certifikat som du kan använda. Det kan ta några timmar att generera och kräver att din domän först har aktiv WAF. Om du vill använda ett annat SSL-certifikat ber vi dig att ladda upp din nyckel och ditt certifikat.