Konfigurera min Brandvägg för webbapplikationer (WAF) och CDN

Om du har köpt en webbsäkerhet behöver du göra några steg för att aktivera brandvägg för webbapplikation (WAF) och nätverk för innehållsleverans (CDN). Content Delivery Network (CDN) börjar automatiskt fungera när WAF har aktiverats.

OBS! Om din domän- och din webbsäkerhetsplan finns inom samma GoDaddy-konto tar det bara några minuter att slutföra. När konfigurationen har slutförts kan du inte redigera DNS-posterna för webbplatsen som är kopplad till WAF. Om du behöver redigera posterna kontaktar du kundsupport.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bredvid Webbplatssäkerhet och säkerhetskopior väljer du Hantera alla .
  3. För den domän du vill konfigurera WAF och CDN väljer du Konfigurera under Brandvägg .Ställ in
  4. Om din domän- och webbsäkerhetsplan finns i samma GoDaddy-konto slutförs konfigurationen på några minuter. Om din DNS finns i ett annat konto behöver du göra ytterligare några steg.

OBS: Vid denna tid måste du vitlista ditt hem IP-adress (annars kan du ha svårt att logga in på ditt webbplats Admin sida), för att göra det helt enkelt välja Access Control menyalternativet uppifrån och ange din IP-adress i rutan. Välj sedan Vitlista till höger om rutan.

Ytterligare steg för DNS lagrad någon annanstans

1. Använd länken under Interna domäner för att se till att din webbplats laddas korrekt.
    Intern domän
  2. Logga in på kontot där din DNS hanteras och konfigurera A-posten till att peka mot vår brandvägg på webbplatsen med IP-adressen som anges under IP adress för brandvägg..
  3. När A-posten har uppdaterats kommer kontrollpanelen för Webbsäkerhet uppdateras och visa att tjänsten har aktiverats. Detta kan ta upp till 24 timmar att slutföra.
  4. Om du har brandvägg på din värdtjänstserver (t.ex. CSF eller ModSecurity) rekommenderar vi att du vitlistar våra IP-adresser (listas nedan). Eftersom alla anslutningar till din värdtjänstserver kommer att gå genom vår brandvägg slipper våra IP-adresser att blockeras felaktigt om du vitlistar dem.
    • 192.88.134.0/23
    • 185.93.228.0/22
    • 2a02:fe80::/29
    • 66.248.200.0/22
    • 208.109.0.0/22

OBS! Om du har köpt Webbplatssäkerhet Avancerat eller Premium aktiveras innehållsleveransnätverket (CDN) automatiskt när IP-adressändringen har slutförts.