Konfigurera kontaktformulär 7 i WordPress

Contact Form 7 är ett populärt WordPress-insticksprogram för att lägga till ett kontaktformulär på din webbplats. Du måste slutföra en grundläggande konfiguration innan den kan läggas till på din sida.

1. Installera insticksprogrammet Contact Form 7
  2. Aktivera insticksprogrammet
  3. Klicka på Kontakt i det vänstra navigeringsfältet
  4. Klicka på knappen Lägg till ny om du skapar ett nytt formulär

OBS! Om du vill uppdatera ett befintligt formulär istället klickar du på länken Redigera under det befintliga formuläret.

5. Klicka på fliken E-post
  6. Ange en Titel för ditt formulär
  7. Uppdatera fältet Till till den e-postadress dit blanketten ska skickas
  8. Om det behövs uppdaterar du Från- adressen till en e-postadress med samma domännamn som värdtjänsten

OBS! Om Från-adressen inte stämmer överens med domänen på värdkontot förhindrar servern att e-post tas emot.

9. Klicka på Spara