Konfigurera Contact Form 7 i WordPress

Contact Form 7 är ett populärt WordPress-insticksprogram för att lägga till kontaktformulär på webbplatsen. Du behöver göra en grundläggande konfiguration innan den kan läggas till på din sida.

1. Installera insticksprogrammet för Contact Form 7
  2. Aktivera insticksprogrammet
  3. I fältet till vänster klickar du på Kontakt
  4. Klicka på knappen Lägg till ny om du skapar ett nytt formulär

Obs! Om du vill uppdatera ett befintligt formulär istället klickar du på länken Redigera under ditt befintliga formulär.

5. Klicka på fliken E-post.
  6. Ange en Rubrik för formuläret
  7. Uppdatera fältet Till och ange den e-postadress som du vill att formuläret ska skickas till
  8. Vid behov uppdaterar du adressen Från till en e-postadress med samma namn som värdtjänsten

Obs! Om Från-adressen inte stämmer med domänen på värdtjänstkontot kommer servern att hindra e-postmeddelandet från att tas emot.

9. Klicka på Spara