Konfigurera HIPAA-kompatibel e-post

HIPAA kräver att vårdgivare ser till att deras affärspartners skyddar elektronisk skyddad hälsoinformation (ePHI). HIPAA-kompatibla e-postkonton är en del av HIPAA-efterlevnadsprocessen.

För att kunna använda HIPAA-kompatibel e-post måste du ha minst ett Microsoft 365-konto för Business Premium eller Premium Security.

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Välj Tillägg i det övre vänstra hörnet.
  3. Välj Kom igång bredvid e-post som uppfyller kraven för HIPAA.
  4. Markera kryssrutan bredvid Jag godkänner Microsoft 365 HIPAA-avtalet för affärsassistenter .
  5. Ange dina kontaktuppgifter. Dessa krävs av Microsoft så att de kan kontakta alla kunder i det mycket osannolika fallet av dataintrång.
  6. Välj Acceptera & skicka .

Nu när du har undertecknat Business Associate Agreement (BAA) följer de e-postkonton du skapar automatiskt HIPAA-kraven. Kom ihåg att HIPAA-kompatibel e-post är en del av ditt företag som är HIPAA-kompatibel.

Relaterat steg

• Om du ser ett telefonnummer istället för en Kom igång- knapp kan du ringa (480) 463-8843 för att ta reda på hur du aktiverar HIPAA-kompatibelt e-postmeddelanden