Konfigurera e-postinställningar manuellt för Thunderbird manuellt

Lär dig att manuellt konfigurera dina Workspace Email-kontoinställningar för Thunderbird, om verktyget för detektering av konton misslyckas. ( Konfigurera din e-post med ett verktyg för automatisk upptäckt .)

1. Om Thunderbird inte accepterar din kontoinformation klickar du på Manuell konfiguration .Klicka på manuell konfiguration
  2. Ange IMAP SSL-inställningarna:
    Servervärdnamn Port SSL/TLS Autentisering
    Inkommande (IMAP) imap.secureserver.net 993 SSL Normalt lösenord
    Utgående (SMTP) smtpout.secureserver.net 465, 587 SSL Normalt lösenord
    Användarnamn Workspace Email-adress

OBS! Du kan även använda POP3 för att konfigurera dina kontoinställningar för Workspace Email. SeAnvänd POP-inställningar för att lägga till min Workspace Email på en klient .

3. Klicka på Testa om .
    Klicka på Testa om
  4. Klicka på Klar .
  5. Testa att din e-post är korrekt konfigurerad genom att skicka ett meddelande till dig själv från din webbmejl. När du får det svarar du från Thunderbird för att testa dina inställningar för utgående server.

OBS! Om Thunderbird fortfarande inte kan bekräfta din kontoinformation kontaktar du kundsupport

Mer information

OBS! Som hjälp för våra kunder ger vi information om hur man använder vissa produkter från tredje part, men vi rekommenderar inte tredjepartsprodukter och vi ansvarar inte heller för dessa produkters funktioner och pålitlighet. Thunderbird är ett varumärke som tillhör Mozilla Foundation i USA och / eller andra länder. Med ensamrätt.