Meny över värdtjänster

Ibland behövs en erfaren serveradministratör till komplicerade uppgifter som att optimera databaser, konfigurera brandväggar eller flytta innehåll. Om du behöver hjälp vid sådana tillfällen har vi skapat många olika värdtjänster.

I listan Värdtjänster här nedanför finns mer detaljer om hjälp vi kan bidra med. Var och en av dessa tjänster går utöver den support vi erbjuder gratis i de flesta av våra produkter. Ring dessa supportteam för att få prisuppgifter om Värdtjänster:

Våra GoDaddy-experter finns här och kan hjälpa dig.

Obs! Om du inte ser det du behöver i listan kan vi kanske ändå hjälpa dig. Ring oss om du har en specialbegäran på tjänst.

Värdtjänster

TjänstenamnBeskrivningtid
Avancerad prestandaanalys och säkerhetsgranskningFå en detaljerad analys av hur du kan finjustera servern för bästa prestanda.

För GoDaddy Linux VPS/Dedikerade servrar.

72 tim
Optimering av ApacheFinjustera Apache-servern för bästa prestanda.

För GoDaddy Linux VPS/Dedikerade servrar.

72 tim
ProgramsupportInstallera webbappar som WordPress, Joomla eller Drupal.

För VPS/Dedikerade servrar.

72 tim
Reparation av anslutningssträngarFå hjälp att reparera fel med anslutningssträngar.

För VPS/Dedikerade servrar.

72 tim
Innehålls- eller databasåterställningÅterställ antingen ett värdtjänstkontos filer eller en databas från en tillgänglig säkerhetskopia.

För hanterade WordPress-bloggar.

72 tim
InnehållsmigreringFlytta innehållet från din webbplats från en värdtjänst/server till GoDaddy.

För VPS/dedikerade servrar, hanterade WordPress-bloggar.

7–10 dagar
Skript för säkerhetskopiering av databasFå hjälp med att konfigurera automatisk säkerhetskopiering av databaser.

För GoDaddy Linux VPS/Dedikerade servrar.

72 tim
Databas – hitta och ersättFå hjälp med att uppdatera URL:er på din databas för att säkerställa att din webbplats länkar till rätt ställen.

För VPS/Dedikerade servrar.

72 tim
DatabashanteringFå hjälp med att importera, exportera, reparera, säkerhetskopiera eller återställa din databas.

För VPS/Dedikerade servrar.

72 tim
Granskning av diskutrymmeFå en genomgång av ditt diskutrymme och rekommendationer på hur du kan frigöra utrymme.

För GoDaddy Linux VPS/Dedikerade servrar.

72 tim
DNS-inställningKonfigurera DNS för upp till tre domäner.

För GoDaddy Linux VPS/Dedikerade servrar.

72 tim
Säkerhetskopieringskonfiguration via Kontrollpanel (för en domän eller en hel server)Få hjälp med att konfigurera automatiska säkerhetskopieringar för en domän eller för en hel server.

För GoDaddy Linux VPS/Dedikerade servrar.

72 tim
Konfiguration av domännamnKonfigurera 3 (eller färre) domäner på din servers kontrollpanel.

För GoDaddy Linux VPS/Dedikerade servrar.

72 tim
E-postmigreringSe E-postuppgradering och Migreringsvägar.
Granskning av skräppostIdentifiera problem med skräppost på din server.

För GoDaddy Linux VPS/Dedikerade servrar.

72 tim
Hitta och ersätt text i filerErsätt en textsträng som ett domännamn, en absolut sökväg eller URL, i filerna på en webbplats.

För GoDaddy Linux VPS/dedikerade servrar.

72 tim
Konfiguration av brandväggsregler (Linux)Lägg till eller ta bort brandväggsregler för programvaror för dina iptables.

För GoDaddy Linux VPS/Dedikerade servrar.

72 tim
ändringar av .htaccess filGöra ändringar av .htaccess-filen på ditt Linux-värdtjänstkonto.

För GoDaddy Linux VPS/dedikerade servrar.

72 tim
IntrångsskyddKonfigurera intrångsskydd för att hjälpa till att förhindra råstyrkeattacker och DDoS-attacker.

För GoDaddy Linux VPS/Dedikerade servrar.

72 tim
Memcached installeradInstallera Memcached för att stötta cachning på din server.

För GoDaddy Linux VPS/Dedikerade servrar.

72 tim
ändringar av my.cnf-filGöra ändringar av en MySQL-konfigurationsfil.

För GoDaddy Linux VPS/dedikerade servrar.

72 tim
Optimering av MySQLOptimera MySQL för bästa prestanda.

För GoDaddy Linux VPS/Dedikerade servrar.

72 tim
Granskning av behörigheter/ägarskapFelaktiga behörigheter kan påverka funktionaliteten på webbplatsen och göra den mindre säker. En genomgång av behörigheter kan säkerställa att webbplatsens funktioner fungerar ordentligt och säkert.

För GoDaddy Linux VPS/Dedikerade servrar.

72 tim
Förändringar i PHP-konfigurationFå hjälp med att finjustera dina PHP-inställningar så att dina program körs som du önskar.

För GoDaddy Linux VPS/Dedikerade servrar.

72 tim
PHP-modulinstallationInstallera 3 moduler.

För GoDaddy Linux VPS/Dedikerade servrar.

72 tim
PHP-uppgraderingUppdatera PHP till den senaste versionen.

För GoDaddy Linux VPS / dedikerade servrar.

72 tim
ServerhärdningFå hjälp att inaktivera äldre versioner av TLS så att bara TLS 1.2 används.

För GoDaddy Linux VPS/Dedikerade servrar.

72 tim
Installation av SQL Server ExpressInstallera SQL Server Express på din server.

För VPS/Dedikerade servrar.

72 tim
Ändringar av filen web.configGöra ändringar av en web.config-fil.

För Windows VPS/Dedikerade servrar.

72 tim
Konfiguration av Windows-brandväggKonfigurera brandväggen för din Windows-server.

För Windows VPS/Dedikerade servrar.

72 tim