Konfigurera ditt e-postkonto

Nu när du har lagt till Office 365 från GoDaddy kan du konfigurera ditt e-postkonto.

1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Klicka på Office 365 E-post och produktivitet.
  3. Klicka på Hantera bredvid den plan du vill använda.
  4. Klicka på Lägg till användare.
  5. Om du har konton både med och utan e-post, klicka på Kom igång under Du har fått e-post ....
  6. OBS! Om endast en typ av Office 365-konto är tillgängligt visas inte detta steg.

7. Välj den domän du vill ställa in e-post för och klicka på Fortsätt.

OBS! Om endast en domän är tillgänglig visas inte detta steg.

8. På sidan Skapa nytt e-postkonto fyller du i följande fält:
    Fält Vad ska man göra
    Användarnamn Ange ett användarnamn. Domännamnet är redan angivet.
    Förnamn och efternamn Ange ditt för- och efternamn.
    Kontotyp Välj den typ av Office 365-konto som du vill använda. Detta alternativ visas endast när flera kontotyper är tillgängliga.
    Dela kontakter och filer med Välj andra domän som du vill dela e-postkontakter, kalendrar och filer med, eller välj Dela inte. Detta alternativ visas endast när andra domän är tillgängliga.
    Administratörsbehörigheter Välj Ja om du vill att detta konto ska ha administratörsbehörighet. Bästa praxis är att ställa in ditt första e-postkonto som Administratör så att du kan hantera kontot.
    Lösenord Välj Skapa med tillfälligt lösenord för att skicka ett tillfälligt lösenord till en ny användare. Användare har 21 dagar på sig att logga in på sitt Office 365-konto och ändra lösenordet.
    Alternativ e-post för aviseringar Ange den e-postadress som den nya användaren vill att aviseringar ska skickas till.
  9. Klicka på Skapa.

Det är allt. Du är klar!

Vi skickar ett meddelande till din alternativa e-postadress för att tala om att ditt Office 365-konto är redo. Det är bara att klicka på länken Inloggning för e-post i meddelandet så kommer du till ditt nya e-postkonto! För mer information, se