Konfigurera Disqus-kommentarsystemet i WordPress

Disqus är ett kommentarhanteringssystem som hjälper dig att bygga upp din publik och hantera kommentarer på din webbplats. Det finns två huvudsteg: skapa ett konto med Disqus och lägg sedan till insticksprogrammet i WordPress.

Så här konfigurerar du ditt konto med Disqus:

1. Öppna din webbläsare och gå till Disqus.com .
  2. Logga in på ett befintligt konto eller registrera dig för ett nytt konto.
  3. När du är inloggad väljer du hur du tänker använda insticksprogrammet .
  4. Välj Jag vill installera Disqus på min webbplats .
  5. Fyll i registreringsformuläret och klicka på Skapa webbplats .
  6. Välj WordPress som plattform.
  7. Gå tillbaka till din WordPress-webbplats.

Så här installerar du Disqus-insticksprogrammet:

1. Logga in på WordPress.
  2. Gå till sidan Insticksprogram och sök efter och installera Disqus .
  3. Aktivera insticksprogrammet .
  4. Gå till Kommentarer > Disqus.
  5. Logga in med ditt Disqus-konto.
  6. När du har loggat in väljer du den webbplats du registrerade med ditt Disqus-konto.
  7. Klicka på Nästa för att slutföra konfigurationen.
  8. Gå tillbaka till ditt konto på Disqus.com.
  9. Slutför konfigurationsprocessen på Disqus-webbplatsen.