Konfigurera dina säkerhetskopior

När du har konfigurerat ditt konto behöver du även konfigurera dina säkerhetskopior så att de fungerar korrekt med din webbplats.

Obs! Om din webbplats lagras hos GoDaddy på ett cPanel-värdtjänstkonto tar vi hand om detta åt dig.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Säkerhetskopior i kontrollpanelen för Webbsäkerhet.
  3. Klicka på kugghjulsikonen bredvid webbplatsnamnet och sedan på Webbplatsinformation.
  4. Ange din URL och dina FTP-uppgifter och klicka på Spara.
  5. Klicka på Databasinställningar och välj det alternativ som passar bäst för din webbplats. Klicka på Spara.
  6. Klicka på Övriga alternativ och justera frekvens, aviseringar och starttid för säkerhetskopior enligt dina önskemål och klicka på Spara.

Din första säkerhetskopia är klar inom några timmar (stora webbplatser kan ta längre tid). Du får ett meddelande via e-post när säkerhetskopian är klar.