Konfigurera din e-postadress med POP

Post Office Protocol (POP) kan användas tillsammans med vilken e-postplan som helst. Det har begränsad funktionalitet när du försöker komma åt din e-post från flera enheter, men alla e-posttjänster har stöd för POP. Läs mer om skillnaden mellan IMAP och POP. Om du inte vet vad ditt e-postkonto stöder ska du spana in:

Dessa är generiska instruktioner, vilka kan variera beroende på vilken klient du använder. Specifika klientanvisningar finns i Mer information.

1. Du måste känna till din POP-serveradress och tillgängliga portar. Du hittar dem genom att gå till e-postkonfigurationscentret.

Läs mer om e-postkonfigurationscentret..

2. Öppna önskad e-postklient och skapa ett nytt konto.
  3. Leta upp området POP-inställningar.
  4. Skriv in följande:
    Fält Ange
    Användarnamn Din fullständiga e-postadress
    Lösenord Lösenordet för ditt e-postkonto
    Inkommande e-postserver Informationen som visas i e-postkonfigurationscentret
    Utgående mailserver Informationen som visas i e-postkonfigurationscentret
    Inkommande port Ett av alternativen som visas i e-postkonfigurationscentret, med eller utan SSL
    Utgående port Ett av alternativen som visas i e-postkonfigurationscentret, med eller utan SSL
  5. Din e-postklient kan kräva lösenordsautentisering för din utgående mailserver. I så fall måste du ha inloggningsuppgifterna för servern och ange din fullständiga e-postadress och lösenord i området Utgående mailserver.

Nästa steg

Mer information

Som hjälp för våra kunder ger vi information om hur vissa produkter från andra företag används, men vi varken rekommenderar eller stöder sådana produkter. Vi tar inte heller något ansvar för dessa produkters funktioner och pålitlighet.