|  Start
Hjälp

Windows-värdtjänster (Plesk) Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Komprimera filer i Plesk-värdtjänster

Du kan koppla ihop flera filer för att skapa en enda fil. Detta kallas även för "komprimering" eller "arkivering" av filer.

  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Värdtjänster för webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  4. Klicka på fliken Arkiv.
  5. Välj de filer du vill använda, klicka på Mer och klicka sedan på Lägg till i arkiv .
  6. Ange filnamnet för arkivet och klicka sedan på OK .

Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.