Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Kom igång: Anpassa min återförsäljarbutik med WordPress

Din återförsäljarplan inkluderar Hanterad WordPress gratis, så att du kan designa en anpassad butik som gör dina kunder wow.

1: Lös in hanterad WordPress

Lös in din gratis Hanterade WordPress-plan.

2: Aktivera insticksprogrammet för återförsäljarbutik

Hantera din skyltfönster med insticksprogrammet Återförsäljarbutik.

3: Redigera produkter

Redigera produkter som importerats med insticksprogrammet Återförsäljarbutik.

4: Redigera inställningar

Ändra inställningarna i insticksprogrammet Återförsäljarbutik.

5: Aktivera temat Nyckelfärdigt skyltfönster

Anpassa skyltfönstrets design med temat Nyckelfärdigt Skyltfönster.