Office 365 från GoDaddy Hjälp

Kom igång

Office 365 från GoDaddy är en samling program och tjänster som Microsoft® tillhandahåller via GoDaddy med paket som innehåller e-post, kalender och åtkomst till Microsoft Office-program. Titta på denna video för komma igång. Läs den fullständiga artikeln.

Konfigurera Office 365-e-post i iOS-appen för e-post (iPhone/iPad)

Du kan använda Office 365-e-post från GoDaddy med e-postappen som finns på din iPhone och iPad. Se mer om hur du ställer in det i den här videon. Läs den fullständiga artikeln.

Konfigurera Office 365-e-post i Outlook 2016 på Android-enheter

I den här videon får du reda på hur du konfigurerar ditt Office 365-e-postkonto från GoDaddy med en Android-enhet via Outlook istället för e-postappen som finns i din enhet. Läs den fullständiga artikeln.

Konfigurera Office 365-e-post i Outlook 2016 i Windows

Lär dig hur du konfigurerar ditt GoDaddy Office 365-e-postkonto på e-postklienten Microsoft Outlook 2016 i Windows. Läs den fullständiga artikeln.

Ställa in vidarebefordran av e-post för Office 365

Lär dig att konfigurera vidarebefordran av e-post från ditt Office 365-e-postkonto till Gmail, Hotmail eller någon annan e-posttjänst. Läs den fullständiga artikeln.

Lägg till ett e-postalias för Office 365

Vad är ett e-postalias? Titta för att få reda på hur du lägger till ett alias till ditt GoDaddy Office 365-e-postkonto.

Mer information

Läs de här artiklarna för att ta reda på mer om Office 365 från GoDaddy och hur du ställer in det på andra enheter.