GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Knappmodul

Knappmodulen är ett bra sätt att skapa en snabb uppmaning till dina läsare. Istället för att bara länka till din webbplats kan du ha en visuellt lockande knapp för att uppmuntra de här klicken.

1. I ditt GoDaddy Email Marketing konto, klicka kampanjer.
  2. Klicka på Skriv för att skapa en ny kampanj eller Redigera under en befintlig kampanj.
  3. Klicka på längst ned på skärmenKnappmodul ( Knapp ). Detta lägger till en knappmodul i din kampanj.
  4. Klicka där det står Klicka för att konfigurera .
  5. Fyll i följande fält för att ställa in knappen.
    Fält Vad du ska ange
    Knappen ska stå Den text du vill visa på knappen
    När du klickar på den ska knappen leda till Länkens webbadress för vart du vill att personen ska gå när de klickar på knappen
    Justering Välj justering för hela knappen i förhållande till resten av kampanjen.
    Vänsterjustering för knapp VänsterCentrerajustering för knapp CenterHögerjustering för knapp Rätt
  6. Om du vill placera personer som klickar på den här knappen i en specifik lista väljer du Om mottagaren klickar på den här länken lägger du till dem i en prenumerantlista. Läs mer om hur du länkar till en lista.
  7. Klicka på Spara för att spara dina knappinställningar.
  8. Klicka på Spara längst upp eller längst ner i skaparen för att spara dina ändringar i kampanjen.
  9. Klicka på Förhandsgranska för att se knappen som den visas för dina läsare.

OBS! Om du vill ändra knappinställningarna klickar du bara på knappen medan du är i din skapare.