Klona min kampanj

Klona en befintlig kampanj om du vill ha en exakt kopia av den. Det är ett bra alternativ när du vill ha samma layout men inte börja från grunden.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Klicka på knappen Klona
    under miniatyrbilden till kampanjen som du vill klona. Klicka på knappen Klona

Den klonade kampanjen är nu klar att redigera på sidan Kampanjer.