Kan jag skicka filer från min onlinefilmapp?

Om du har kopplat din Online Storage till en e-postadress kan du skicka filer när du genererar ett e-postmeddelande i webbaserad e-post och inkludera de valda filerna som bilagor i e-postmeddelandet. Med den här funktionen öppnas skärmen Webbaserad e-post med e-post och de valda filerna bifogas det tomma meddelandet. Fyll i e-postmeddelandet och klicka på Skicka e-post .