|  Start
Hjälp

GoDaddy Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Kan jag organisera mina filer i Online File Folder?

Ja, du kan organisera dina filer i Online Storage genom att skapa ett katalogträd med ett obegränsat antal mappar och sedan flytta dina filer till de mapparna. När du först börjar skapar programmet en rotmapp baserad på ditt användarnamn. Rotmappen kan inte ändras och fungerar som överordnad mapp i katalogen.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.