Office 365 från GoDaddy Hjälp

Kan jag fortfarande använda mina gamla version av Outlook eller Office?

Ja, du kan fortfarande använda din befintliga version av Outlook, förutsatt att den är kompatibel med Office 365. Outlook 2010 och senare har stöd. Om din version av Outlook är äldre än 2010 kan du uppgradera din version av Outlook.

Om du redan har Office kan du fortfarande använda det efter uppgraderingen. Du kommer också att få tillgång till Office 365-funktioner och programvara som ingår i ditt paket.