Kan jag fortfarande använda mina gamla version av Outlook eller Office?

Ja, du kan fortfarande använda din befintliga version av Outlook om den är kompatibel med Microsoft 365. Vi har stöd för Outlook 2013 eller senare. Om din version av Outlook är äldre än 2013 kan du ringa oss på (480) 463-8843 .

Om du redan har Office kan du fortfarande använda det efter uppgraderingen. Du får också tillgång till Microsoft 365-funktioner och programvara som ingår i din plan .