SSL-certifikat Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Java-kodsignering: Ladda ner certifikat och signera kod

När du har verifierat din certifikatbegäran kan du ladda ner dina certifikatfiler och använda dem för att signera din Java-kod.

Ladda ner ditt certifikat

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Välj SSL-certifikat och sedan Hantera för certifikatet som du vill ladda ner.
  3. Gå till Ladda ner certifikat, välj en servertyp och välj sedan Ladda ner zipfil.

Flytta din certifikatfil

1. Packa upp zip-filen du hämtade.
  2. Öppna den uppackade mappen och leta upp filen som slutar på -SHA2.pem .
  3. ( Valfritt ) Byt namn på PEM- filen till något enklare att skriva, till exempel mycert.pem .
  4. Flytta PEM- filen till den plats där du skapade din keystore.

För Windows-användare är det bin- katalogen för din JDK-installation & mdash; till exempel:
    C: \ Program Files \ java \ jdk versionsnummer \ bin

Windows-endast förberedelse

Om du använder Windows måste du slutföra följande steg innan du kan installera certifikatet och signera din kod.

1. Kör cmd som administratör.
  2. Gå till din JDK-installations bin- katalog:
    cd C: \ Program Files \ java \ jdk versionsnummer \ bin

Installera certifikatet

1. Navigera till den katalog där du skapade din keystore genom kommandoraden. (Windows-användare borde redan vara här.)
  2. Installera ditt certifikat:
    keytool -importcert -file mycert.pem -keystore codesignstore
  3. Ange ditt keystores lösenord.
  4. Skriv ja att du vill lita på certifikatet och tryck sedan på enter .

Signera din kod

1. Signera din kod:
    jarsigner -verbose -keystore codesignstore -tsa http://tsa.starfieldtech.com/ din jar-fil .jar codesigncert
    Windows-användare kan behöva använda hela sökvägen till deras keystore ( JKS ) och JAR- filer.
  2. Ange ditt keystores lösenord.
  3. Verifiera att din kod är signerad.
    jarsigner -verify -verbose -certer din jar-fil .jar

Om allt fungerade ser du burken verifierad .

Du kan förvänta dig att se ”Den här burken innehåller poster vars certifikatkedja inte har validerats.” Förekomsten av denna varning innebär inte att ditt certifikat inte kommer att fungera.

Nästa steg

• Det var allt! Du kan nu börja distribuera din signerade kod.