Java-kodsignering: Generera en CSR

OBS! Från och med 1 juni 2021 utfärdar eller förnyar GoDaddy inte längre kodsignering eller certifikat för drivrutinsignering. Om du redan äger en kodsignering eller ett drivrutinsigneringscertifikat kommer du inte att kunna återköra det efter 1 juni 2021. Alla certifikat som utfärdas före 1 juni 2021 förblir giltiga tills de upphör.

För att begära ett kodsigneringscertifikat måste du skicka en begäran om certifikatsignering från den dator som du använder för att signera koden. Vi använder informationen i den här filen för att bekräfta din begäran och tillhandahålla informationen till alla som laddar ner din kod.

OBS! Du måste generera CSR från din lokala dator och inte från webbservern du använder för att vara värd för filen.

Windows-endast förberedelse

Om du använder Windows måste du slutföra följande steg innan du skapar din CSR.

1. Kör cmd som administratör.
  2. Gå till din JDK-installations bin- katalog:
    cd C: \ Program Files \ java \ jdk versionsnummer \ bin

Skapa en keystore

För att lagra dina offentliga och privata nycklar (används för att signera din kod) måste du skapa en keystore. Du kommer att använda detta flera gånger under certifikatbegäran för kodsignering och under installationen.

1. Skapa en keystore som heter codesignstore :
    keytool -genkey -alias codesigncert -keyalg RSA -keysize 2048 -keystore codesignstore
  2. Fyll i den information du begärde vid kommandotolken. Det finns några viktiga saker att tänka på:
    • Det är viktigt att denna information överensstämmer med allt annat du tänker använda i din begäran.
    • Observera lösenordet för din keystore eftersom du måste ha det för att signera din Java-kod.

Generera en CSR

Använd nu din keystore för att skapa en begäran om certifikatsignering (som du kommer att använda för att begära certifikatet som du har köpt från GoDaddy).

1. Generera din CSR:
    keytool -certreq -v -alias codesigncert -file mycsr.pem -keystore codesignstore
  2. Ange lösenordet för din keystore och tryck på Enter .
  3. Öppna din CSR. Hur du gör det beror på ditt operativsystem:
    Operativsystem Kommando
    Mac OS X
    nano mycsr.pem
    Fönster
    starta anteckningar "mycsr.pem"
  4. Kopiera din CSR, inklusive alla raderna som innehåller BEGIN NEW CERTIFICATE REQUEST och END NEW CERTIFICATE REQUEST .