Jämför Microsoft 365-e-postpaket

Det här är vad som ingår i paketen för Microsoft 365 från GoDaddy. Paketen ger dig e-post som har konfigurerats med din webbplats domännamn, så att det märks att du är professionell och dina kunder vet att det är dig de pratar med.

När du väljer ditt paket får du välja antalet användare, och varje användare får ett e-postkonto. Priser anges per användare.

Den här videon ingår i serien Så här gör du för att konfigurera e-post.

Paket för Professionell e-post

Microsoft 365-e-postpaket som inte inkluderar Office-appar.

E-post – Grund – kostnadsfri provperiod

Det här paketet säljs bara tillsammans med GoDaddy-produkter, och är samma som E-post – Grund. När E-post Grund – kostnadsfri provperiod förnyas uppgraderas det till E-post – Grund.

E-post – Grund

Paketet inkluderar professionell e-post som är byggd på ditt domännamn, din kalender och dina kontakter för att synkroniseras på mobila enheter och e-postklienter. Det inkluderar 10 GB e-postlagring.

E-post Plus

Om du gillar paketet E-post – Grund men behöver mer lagringsutrymme erbjuder det här paketet samma funktioner och ger dig 50 GB lagringsutrymme.

Microsoft 365-paket

Microsoft 365-e-postpaket som inkluderar Office-appar.

Online Företag – Grund

Det här paketet erbjuder 50 GB e-postlagring och du får dessutom OneDrive (1 TB), fildelning och onlineversioner av Office-program såsom Word, Excel med flera. Du får åtkomst till Office Mobile med appar för Android- och iPhone-enheter, och direktmeddelanden och ljud-/videomöten online med Teams.

Företag Professionellt

Alla funktionerna från Online Företag Grund – plus nedladdning till stationär dator av de Office-program du gillar. Installera Office på upp till fem datorer (PC eller Mac) och fem surfplattor/smartphones per användare. Du får mer gjort var du än är med offlineåtkomst som synkroniserar dina filer när de är online igen. Det inkluderar 50 GB e-postlagring.

Premium Security

Det kompletta paketet! Det har alla Business Professionellt-programmen, -funktionerna och -apparna och inkluderar våra tillägg Avancerad e-postsäkerhet och E-postarkivering. Det inkluderar 50 GB e-postlagring.

Företag Enterprise

Det här paketet är skapat för stora organisationer som behöver förbättrade lagrings- och efterlevnadsfunktioner. Precis som med Företag Professionellt får du alla program du behöver, men med ProPlus-versionen av Office Suite. Det inkluderar 100 GB e-postlagring och OneDrive-lagring som kan utökas. För att hitta den bästa lösningen för ditt team finns GoDaddy-experter här och kan hjälpa dig.