Hanterad WordPress Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Jämför Hanterade WordPress-planer

GoDaddys Hanterade WordPress-blogg erbjuder fyra enkla planer - Bas, Deluxe, Komplett och e-handel. Se tabellen nedan för att ta reda på vad som passar dig bäst - eller se vad din befintliga plan innehåller. Är du inte säker på vilken plan du redan har? Hitta din produkt .

Funktion Bas Deluxe Komplett e-handel
Kontrollera priser för alla planer
(Varierar beroende på land)
Månadsvisa besökare 25 000 100 000 Obegränsat Obegränsat
Max. antal webbplatser 1 1 1 1
Lagring (GB) 30 75 Obegränsat Obegränsat
Säker åtkomst SFTP SFTP / SSH SFTP / SSH SFTP / SSH
Sökmotorns synlighetsguide Nej Ja Ja Ja
Staging-webbplats för testning Nej Ja Ja Ja
Skanning och reparation av skadlig programvara Nej Nej Ja Ja
SSL-certifikat Gratis med plan Gratis med plan Gratis med plan Gratis med plan

99,99% drifttid : Vi säkerhetskopierar vår värdtjänst med 99,99% drifttid per månad. Om vi faller under detta, meddela oss så ger vi dig en värd för värdtjänstavgiften för den månaden.

Återbetalningsgaranti : Du kan begära en fullständig återbetalning för Årsplaner inom 30 dagar efter köpet och inom 48 timmar efter köpet för Månadsplaner.