Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Jämför Gen 4-dedikerade serverplaner

GoDaddys Generation 4 dedikerade servrar finns i åtta planer - fyra med standardhårddiskar (HDD) och fyra med solid-state-enheter (SSD). Varje plan finns med en av två supportnivåer: Självhanterad eller Fullhanterad. Se tabellerna nedan för att hitta den plan och supportnivå som passar dig bäst - eller för att se vad din befintliga plan innehåller.

OBS! Om du letade efter Generations 4 VPS- planer har vi även de .

Generation 4 dedikerade serverplaner (SSD)

PlannamnDED4-32G-SSDDED4-64G-SSDDED4-128G-SSDDED4-256G-SSD
CPUIntel Xeon-D 2123ITIntel Xeon-E 2136AMD EPYC & # 153; 7351PAMD EPYC & # 153; 7351P
CPU-kärnor / trådar4C / 8T6C / 12T16C / 32T16C / 32T
CPU-frekvens2,20 GHz3,30 GHz2,40 GHz2,40 GHz
RAM3264128256
Lagring SSD NVMe2 x 5002 x 5002 x 10002 x 1000
RAID-nivå1 (speglade skivor)1 (speglade skivor)1 (speglade skivor)1 (speglade skivor)
OperativsystemAlla paket: Linux eller Windows
(se Supportnivåer för mer information)
IP-adresserAlla paket: 1 dedikerad
SSL-certifikatAlla paket: Gratis under det första året

Generations 4 Stödnivåer för dedikerad server

FunktionSjälvhanteradFullt hanterad
KontrollpanelcPanel eller Plesk på CentOS (valfritt)cPanel / WHM
Operativsystemsalternativ för LinuxUbuntu 20.04 eller 22.04, Debian 10, CentOS 7, AlmaLinux 8Ubuntu 20.04 eller 22.04, Debian 10, CentOS 7, AlmaLinux 8
Operativsystemsalternativ för WindowsWindows 2019 eller 2022Ej tillämpligt
Övervakning/upprätthållning av nätverkets drifttid
Skydd mot DDoS-attacker på nätverksnivå
SäkerhetsuppdateringEndast med kontrollpanelen
Apache, MySQL, säkerhetssupport för nätverkBegränsad (med kontrollpanel)Begränsad
cPanel, WHM, PleskBegränsad (med kontrollpanel)Begränsad
Installation av anpassade plugin-program, uppdateringar, supportEndast installation
Webbplatsmigrering från annan leverantör till GoDaddyUpp till fem webbplatser, 10 GB/webbplats, 1 databas/webbplats
Felsökning av fel i användarskriptBegränsad
Installation av anpassade program, uppdateringar, supportGoDaddy granskar och installerar enbart
Databasadministration
ServeroptimeringBegränsad: Inga webbplats- eller skriptuppdateringar)
Support för LAMP-stack
PHP-modulinstallation
Serveroptimering
SSL-installation