GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Jag kan inte hitta mina projekt på mitt nya GoDaddy-konto

Om du skapade ditt nya GoDaddy-konto men inte kan se dina Over-projekt kan du ha flera Over-konton och fel länkas.

Du kan åtgärda detta genom att länka ett annat konto på följande sätt:

1. Logga in på ditt GoDaddy Studio-konto med dina GoDaddy-kontouppgifter.

OBS! Se till att du använder samma inloggningsmetod som när du skapade ditt ursprungliga Over-konto (e-post, Google, Facebook eller Apple).

2. Välj nedåtpilen i det övre högra hörnet.
  3. I menyn som visas, under Konto , väljer du Inställningar .
  4. Längst ner på skärmen ser du ett grått block med ett meddelande som frågar om du saknar projekt och en länk för att logga in på Over med ett annat konto. Välj den länken.
  5. Följ stegen för att länka ditt alternativa Over-konto (där dina projekt sparas).

När du har länkat ditt alternativa Over-konto ser du ett bekräftelsemeddelande på skärmen och ett meddelande om att du ska välja alternativet Logga in med GoDaddy nästa gång du loggar in.

Om du inte kommer ihåg vilken e-postadress du använde, sök efter ”overhq” i var och en av dina e-postinkorgar. Om du hittar välkomstmeddelanden från Over-teamet kan du prova att logga in med de e-postadresserna.

Relaterat steg

Mer info