Jag har glömt mitt användarnamn

Hitta ditt användarnamn hos GoDaddy om du glömt det, men minns ditt lösenord.

Obligatoriskt: Om du har ett domännamn hos GoDaddy på ditt konto måste du kunna det för att återställa ditt användarnamn.
  1. Gå till sidan Hämta användarnamn.
  2. Ange den e-postadress som är förknippad med ditt konto och välj sedan Fortsätt. Slutför säkerhetsutmaningen om du tillfrågas.
  3. Om du har ett GoDaddy-domännamn anger du valfritt Domännamn som är kopplat till kontot (exempelvis coolexample.com) och väljer sedan Filtrera. Vi skickar då en engångs-PIN-kod till din e-postadress.
  4. Under 6-siffrig kod anger du PIN-koden och sedan väljer du Verifiera kod. Då visar vi ditt användarnamn.