Is IIS 7 available for my Windows hosting account?

Yes, IIS 7 is supported on new Windows shared hosting accounts. Once your account is configured with IIS 7, you cannot downgrade to IIS 6.

For more information on IIS 7, see What is IIS 7?.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.