iPhone och iPad: Konfigurera e-post

Den här videon och anvisningarna nedan beskriver hur du sätter upp ditt GoDaddy Office 365 e-postkonto i postappen medföljde din iPhone eller iPad.

När du har konfigurerat ditt e-postkonto kan du lägga till det med iOS Mail på din iPhone eller iPad.

Du kan även komma åt din Office 365 E-post via Microsoft Outlook-appen. Mer information finns i Outlook-app på iPhone och iPad: Konfigurera e-post.

1. Tryck på Inställningar.
  2. Tryck på E-post, Kontakter, Kalendrar.
  3. Tryck på Lägg till konto.
  4. Tryck till på Exchange.
  5. Ange din e-postadress, ditt lösenord och en kort beskrivning (dvs. namnet på ditt företag) för din e-post.
  6. Tryck till på Next (Nästa).
  7. Funktionen Automatisk upptäckt försöker hitta de inställningar du måste konfigurera för ditt konto. Om den automatiska upptäckten inte hittar dina inställningar ska du ange följande information:
    Fält Vad du ska ange
    Server outlook.office365.com
    Domän Lämna det här fältet tomt
    Användarnamn Ange den fullständiga e-postadressen (t.ex. holly@exempel.com)
  8. Tryck till på Next (Nästa).
  9. Tryck på Spara.

Gå tillbaka till startskärmen och öppna E-post-appen – du ser några e-postmeddelanden i din nya inkorg!

Dubbelkolla att du kan skicka meddelanden genom att skriva ett e-postmeddelande och skicka det till dig själv.

Mer information

• Om du inte kan bekräfta ditt Exchange-konto, se