iPhone och iPad: Konfigurera e-post

Den här videon och anvisningarna nedan beskriver hur du sätter upp ditt GoDaddy Office 365 e-postkonto i postappen medföljde din iPhone eller iPad.

När du har konfigurerat ditt e-postkonto kan du lägga till det med iOS Mail på din iPhone eller iPad.

OBS! Du kan även komma åt din Office 365 E-post via Microsoft Outlook-appen. Mer information finns i Outlook-app på iPhone och iPad: Konfigurera e-post.

1. Tryck på Inställningar.
  2. Tryck på Konton och lösenord.
  3. Tryck på Lägg till konto.
  4. Tryck till på Exchange.
  5. Ange din e-postadress och en kort beskrivning (t.ex. namnet på ditt företag) för din e-post.
  6. Tryck till på Next (Nästa).
  7. Du kan få frågan om du vill Logga in på ditt Exchange-konto med Microsoft?. Tryck på Logga in.
  8. Du kommer att se skärmbilden för inloggning på GoDaddy Office 365. Din e-postadress är redan ifylld. Ange ditt Lösenord och tryck på Logga in.
  9. Om Microsoft inte hittar ditt konto så blir du ombedd att ange dina uppgifter manuellt. Ange följande information, om du blir ombedd att göra det:
    Fält Vad du ska ange
    Lösenordet Lösenordet för ditt e-postkonto
    Server outlook.office365.com
    Domän Lämna det här fältet tomt
    Användarnamn Ange den fullständiga e-postadressen (t.ex. holly@exempel.com)
  10. Tryck till på Next (Nästa).
  11. När du har loggat in på ditt konto kommer du att se en skärmbild från Microsoft som ber dig bevilja kontobehörigheter för e-postappen på din mobil. Klicka på Acceptera.
  12. Kontrollera att du har valt att ansluta alla de funktioner som du vill använda och klicka på Spara.

Gå tillbaka till startskärmen och öppna E-post-appen – du ser några e-postmeddelanden i din nya inkorg!

Dubbelkolla att du kan skicka meddelanden genom att skriva ett e-postmeddelande och skicka det till dig själv.

Mer information

• Om du inte kan bekräfta ditt Exchange-konto, se