Åtgärda iPhone kan inte bekräfta fel i kontoinformationen

OBS! Vi rekommenderar att du använder Outlook-appen för iOS . Om du vill hämta Outlook använder du telefonens kamera för att skanna den här QR-koden.
qr-kod för nedladdning av Microsoft Outlook-appen

När du konfigurerar din e-post första gången kan du stöta på följande fel:

Byt konto

Det går inte att verifiera kontoinformationen.

Detta inträffar när det uppstår ett problem med att verifiera din kontoinformation. Oroa dig inte, detta kan åtgärdas med några ändringar i dina inställningar. Om du har problem med ett iPhone- eller iPad-e-postkonto som redan har konfigurerats kontaktar du våra GoDaddy-guider.

1. Vid felet trycker du på OK .
  2. Det går inte att verifiera kontofel
  3. Redigera följande inställningar och tryck på Nästa .
    InställningVad man ska ange...
    E-postAnge din Microsoft 365 GoDaddy-e-postadress
    ServerAnge outlook.office365.com
    DomänLämna tom
    AnvändarnamnAnge din Microsoft 365-e-postadress
    LösenordAnge ditt e-postlösenord
    BeskrivningDetta är valfritt
  4. Tryck på Spara .
  5. Tryck på Spara .
    Spara bekräftelse
  6. Tryck på Spara .
    Ändra spara alternativ

Ditt e-postkonto visas under Konton .