iPad: Konfigurera e-post

Om du vill läsa din Workspace Email e-post på din iPad® rekommenderar vi att du använder det inbyggda e-postprogrammet med inställningarna som anges nedan.

Konfigurera e-post

1. Gå till x.co/iossetup på din iPad.
  2. Ange din e-postadress och klicka sedan på Fortsätt.
  3. Klicka på Installera.
  4. Ange din lösenkod.
  5. Klicka på Installera.
  6. Ange ditt lösenord och klicka sedan på Nästa.
  7. Klicka på Klar.
  1. Tryck på Inställningar från hemskärmen.
  2. Peka på Post, Kontakter, Kalendrar på skärmen Inställningar.
  3. Tryck på Lägg till konto... i delen Konton.
  4. Tryck på Övrigt.
  5. Tryck på Lägg till e-postkonto.
  6. Fyll i följande fält och tryck på Spara:
    • Namn — Namnet som ska visas i dina e-postmeddelanden.
    • Adress – Din e-postadress.
    • Lösenord — Lösenordet till ditt e-postkonto.
    • Beskrivning — En beskrivning av den e-postadress som ska visas i listan med e-postkonton på din iPad.
  7. Tryck på IMAP eller POP.

Om Workspace Webbmejl inte gav dig något IMAP-servernamn för ditt konto måste du använda POP.

8. Ange information om din Inkommande e-postserver:
    • Värdnamn — Det inkommande servernamnet du skrev ner från Workspace Webbmejl.
    • Användarnamn — Din fullständiga e-postadress.
    • Lösenord — Lösenordet till ditt e-postkonto.
  9. Ange information om din Utgående e-postserver:
    • Värdnamn — Det utgående servernamnet du skrev ner från Workspace Webbmejl.

Du måste ha aktiverat SMTP-vidarebefordran för ditt konto i kontrollcentret för arbetsytor. För mer information, se Hantera ditt e-postkontos SMTP-reläer.

• Användarnamn — Din fullständiga e-postadress.
    • Lösenord — Lösenordet till ditt e-postkonto.
  10. Tryck på Spara.

Så ändrar du SMTP-port på din iPad

1. Tryck på Inställningar från hemskärmen.
  2. Peka på Post, Kontakter, Kalendrar på skärmen Inställningar.
  3. Tryck på det e-postkonto som du vill ändra.
  4. Tryck på SMTP.
  5. Tryck på den SMTP-server du vill ändra.
  6. Tryck på Serverport-fältet och ange önskad SMTP-port: 25, 80, 3535, eller, om kunden har SSL aktiverat, 465.

För att hjälpa våra kunder ger vi information om hur man använder vissa produkter från tredje part, men vi stödjer inte, och gör inga direkta rekommendationer om tredjepartsprodukter. iTunes®, iPad® och iPod® är varumärken som tillhör Apple Inc., och är registrerat i USA och andra länder. Med ensamrätt. Vi har inget samarbetsavtal med och stödjer eller sponsras inte av Apple eller produkter från Apple.