Integrering med Office 365

OBS! Den här artikeln är avsedd för den fristående Get Betalt-produkten som nu är en nivå av GoDaddy Online-bokföring. Som sådan kan vissa av dessa anvisningar inte gälla ditt konto för onlinebokföring.

Onlinebokföring - Få betald integration med Microsoft 365

Nu kan Microsoft 365-användare lägga till en betala-nu- knapp i sina e-postmeddelanden till sina kunder tack vare den superenkla integrationen med Onlinebokföring - Få betalt. Med den här nya integrationen kan våra Microsoft 365-användare klicka på "Begär betalning" direkt i läsfönstret för e-post.

Administratören för småföretag kan ange det skyldiga beloppet, vad det är för, förfallodatum, e-postadress för PayPal-kontot och / eller anvisningar om var checken ska skickas.

Nedan följer en bild av vad kunden kommer att se. Anpassad text kan läggas till efter behov.

Pengar deponeras på det lilla företagets PayPal-konto och överförs till det lilla företagets bankkonto efter återförsäljarens eget gottfinnande.

När de väl har begärt en betalning har de aktiverat sitt Onlinebokföring - Få betalt startkonto, som inte bara kan spåra den här betalningen utan även skapa fakturor, aktivera fler onlinebetalningar etc.

FAQS

Hur får Microsoft 365-användaren tillgång till sitt nya konto för onlinebokföring - få betalt startpaket?
Användaren får ett e-postmeddelande med information om hur man startar och loggar in på sitt nya konto för onlinebokföring - få betalt. Den kommer inte att vara tillgänglig i deras MYA från början.

Vad händer om Microsoft 365-användaren redan har ett konto för onlinebokföring - få betalt?
Transaktionen Begär betalning kommer att hamna på deras befintliga konto.

Vad tillåter detta provisoriska konto dem och hur länge?
Detta är ett gratis onlinebokföring - Få betalt-konto. Det här erbjudandet om ett gratis onlinebokföring - Få betalt-konto för Microsoft 365-användare är tillgängligt under en begränsad tid, men kontot som användaren får är helt funktionellt och det är gratis nu.

Kan alla som har en Microsoft 365-e-postlåda komma åt det när jag väl har ett onlinebokföring - få betalt-konto?
Användare loggar in på sitt nya onlinebokföring - Få betalt-konto med GoDaddy-autentiseringsuppgifter. Endast användare som har GoDaddy-autentiseringsuppgifter kan ha tillgång till Onlinebokföring - Få betalt.