Inställningar för MX-poster Inställningar

Använd inställningsassistenten för MX-poster för att korrigera inställningarna för MX-poster när du ser ett MX- postfel i ditt Workspace-konto.

1. I kontovarningar kolumnen bredvid den e-postadress med felet genom att klicka Läs mer.
  2. I Vad vill du göra? avsnittet väljer du något av följande:
    AlternativFörklaring
    Lämna mina e-postinställningar som de är och ta bort min Workspace-e-postDetta tar bort e-postadressen från Workspace och dina MX-postinställningar lämnas som de är. Välj det här alternativet om du använder en e-postleverantör från tredje part.
    Konfigurera om mina MX-poster så att de använder Workspace EmailDet här alternativet uppdaterar dina MX-poster för den här e-postadressen automatiskt så att de fungerar med Workspace Email. Välj detta om du vill använda Workspace som din e-postleverantör. Om den här e-postadressen för närvarande är konfigurerad för att fungera med en annan leverantör och du väljer det här alternativet fungerar den inte längre där.
    Få instruktioner om hur du konfigurerar om mina MX-poster för att använda Workspace EmailDetta visar instruktioner för manuell uppdatering av dina MX-poster .
  3. Klicka på Spara.
  4. När bekräftelsemeddelandet visas klickar du på Fortsätt .

OBS! Ändringar kan ta upp till 48 timmar att genomföra.

Om du valde att ta bort e-postadressen visas E-postkonto väntande på borttagning i kolumnen Kontoaviseringar. När processen är klar tas adressen bort från ditt konto. Du kan fortsätta att använda ditt befintliga e-postkonto från tredje part.

Om du valde att konfigurera om dina MX-poster uppdaterar vi automatiskt dina MX-postinställningar åt dig. När processen är klar börjar din Workspace-e-post fungera.