WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Installera och konfigurera WooCommerce

Det går snabbt och enkelt att komma igång med din WordPress-onlinebutik med WooCommerce Setup Wizard.

  1. Logga in på WordPress.
  2. I menyn till vänster klickar du på Insticksprogram , som utökas och ger ytterligare alternativ.
  3. Klicka på Lägg till ny .
  4. Skriv woocommerce i sökfältet .
  5. Hitta insticksprogrammet i listan och klicka på Installera nu .
  6. Aktivera insticksprogrammet som startar installationsguiden för WooCommerce.
  7. Fyll i alla fält som behövs för din onlinebutik.

Nästa steg

Mer information