Installera och aktivera ditt Premium Wordpress-tema

När du har hämtat ditt Premium WordPress® -tema måste du ladda upp det till ditt värdtjänstkonto, extrahera det och sedan aktivera det.

Så här installerar du ditt Premium Wordpress-tema

1. Ladda upp ZIP-filen som innehåller ditt tema till katalogen /wp-content/themes. Mer information finns i
    .
  2. Zippa upp ZIP-filen som du just laddat upp. Mer information finns i
    .

Så här aktiverar du ditt Premium Wordpress-tema

1. Logga in på din Wordpress-kontrollpanel (http://coolexample.com/wp-admin, där coolexample.com är ditt domännamn).
  2. Gå till menyn Utseende och välj Teman.
  3. I avsnittet Tillgängliga teman, under ditt Premium Wordpress-tema, klickar du på Aktivera.

Din nya tema visas så fort du besöker din webbplats.

För ytterligare hjälp, se dessa WordPress-självstudier.