SSL-certifikat Hjälp

Installera ett SSL: Serverinstruktioner

När ditt SSL-certifikat har signerats och utfärdats skickar vi ett e-postmeddelande som gör att du kan ladda ner det signerade certifikatet och våra mellanliggande certifikat. De måste samtliga installeras på din webbplats.

Vilken installationsprocedur du ska använda beror på vilken webbserverprogramvara du använder. Det finns installationsanvisningar för de webbservrar som anges i Installera SSL-certifikat.