Vad är WHMCS?

WHMCS är allt-i-ett-klienthanteringssystemet för återförsäljarvärdtjänster. Det är ett WHM-insticksprogram som ger dig fakturerings- och supportfunktioner så att du har alla verktyg för att driva värdtjänster.

Med WHMCS kan du konfigurera fakturering, värdpaket, gateways för betalning, API: er för serveradministration, domänregistrering och bedrägeribekämpningstjänster.

Det finns många anpassningsbara alternativ inom WHMCS. Mer information om WHMCS finns på WHMCS-webbplatsen .