Öka maximal uppladdningsfil i WordPress

När du laddar upp en fil till ditt WordPress-mediebibliotek kan ett felmeddelande visas om filen överskrider den maximala uppladdningsstorleken. Följ dessa steg för att förhindra felet genom att ändra dina PHP-inställningar i PHP-initieringsfilen.

1. Kolla in vår artikel om filnamnet för PHP-initieringsfiler för att ta reda på namnet på den PHP-initieringsfil som ditt värdtjänstkonto använder. Om du till exempel har Linux-värdtjänster med cPanel är filnamnet .user.ini.
  2. Anslut till ditt värdkonto med FTP eller Filhanterare .
  3. I rotkatalogen för ditt värdtjänstkonto letar du efter filen från steg 1. Det är den fil du ska redigera i steg 5.
    OBS! Om du använder cPanel eller FileZilla , se till att aktivera alternativet för att visa dolda filer.
  4. Om du inte hittar initieringsfilen i rotkatalogen använder du en textredigerare (till exempel, använd Filhanteraren i cPanel) för att skapa filen och spara den sedan i rotkatalogen. Se till att du ger filen ett namn som anges i vår artikel .
  5. Lägg till följande kod i filen. Om koden redan finns redigerar du bara XXX- värdena.
    upload_max_filesize = XXXM post_max_size = XXXM
    Du bör ersätta XXX med numret som är högre än storleken på filen du försöker ladda upp. Om din fil till exempel är 58,6 MB kan du ersätta XXX med 59. Se till att behålla M i slutet, eftersom den är relaterad till enheter.
  6. Använd en phpinfo-fil för att bekräfta att ändringen tillämpas.

När du har laddat om WordPress-instrumentpanelen i en webbläsare ska du kunna ladda upp filen utan några fel.