Inaktivera bypass för brandvägg för webbapplikationer (WAF)

Om någon känner till din dolda IP-adress för värdtjänster kan de förbigå din brandvägg för webbapplikationer (WAF) och försöka komma åt din webbplats direkt. Det är inte vanligt eller enkelt att göra, men för ytterligare säkerhet rekommenderar vi att du endast tillåter HTTP-åtkomst via din WAF. Du kan begränsa åtkomsten till din webbplats genom att lägga till en begränsning i din .htaccess- fil.

Varning: Vänta tills dina DNS-ändringar har förökats helt innan du följer anvisningarna nedan. Det kan ta upp till 24 timmar efter att du har konfigurerat din WAF .
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. För Säkerhet och säkerhetskopiering av webbplatser väljer du Hantera alla .
  3. För Detaljer för den webbplats du vill konfigurera väljer du Detaljer under Brandvägg .
  4. Välj Inställningar.
  5. Välj Säkerhet och bläddra ner till Förhindra brandväggsbypass .
    Förhindrar förbikoppling av brandvägg
  6. Välj servertyp. För Apache-servrar lägger du till koden i din .htaccess- fil. För NGINX måste du lägga till koden i din NGINX-konfigurationsfil.

Mer information

• Om du använder IIS kan instruktionerna variera mellan olika versioner - IIS 7 och IIS 8 . Du kan även försöka använda filen web.config för att förhindra förbikoppling.
  • Får du felkoden 500 när du har lagt till reglerna för bypass-förebyggande åtgärder? Ta bort raden som hänvisar till IPv6 från bypass-koden och se om felet är borta. Det kan ta några minuter innan 500-felet har rensats efter att raden har tagits bort.